Zöldterület karbantartás Borsod megye, Heves megye - Stiga gépkereskedés és szerviz

Stiga gépkereskedés és szerviz

Kertészeti szolgáltatások

Stiga gépkereskedés

Stiga gépkereskedés

A Stiga a kerti kisgépek széles palettáját ajánlja fel otthoni használatra.

Fűnyírók, magasnyomású mosók, bozótvágók, komposztaprítók, seprőgép, fűszegélynyírók, láncfűrészek, sövényvágók, lombszívók, lombfúvók, gyepszellőztetők, fűnyírótraktorok, hómarók, tartozékok, alkatrészek.

Kisgépszervíz

Stiga kisgépszerviz

Stiga kisgépszerviz

A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőségű és kiváló teljesítményt nyújt. A Stigánál elsőbbséget élvez a minőség és a termékfejlesztés.

Stiga

Stiga park

1934-ben alapították Svédországban, így több mint 80 éves tapasztalata van a fogyasztói termékek innovációjában. A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőségű és kiváló teljesítményt nyújt. A Stigánál elsőbbséget élvez a minőség és a termékfejlesztés.

Skandinávia legnagyobb kerti felszerelés szállítója és a legnagyobb kerti berendezés gyártó az északi országokban és az egyik legnagyobb Európában.

A Stiga Parkot már régóta elismerik az első számú önjáró fűnyíróként, professzionális és komplett felszereléssel. A leginkább megfelel az aktuális piac igényeinek, amelyek középpontjában az ökológia és a gazdaság áll.

Az elülső vágóasztalos módszerrel tökéletes kilátás nyílik a területre, az akadályt jelentő tárgyakra, bokrokra, sövényekre és kerítésekre. Mivel a fűnyíróadapter a traktor előtt van, levágja a fűket mielőtt a gép átmehetne rajta, és így sokkal tökéletesebb vágást biztosít!

Könnyű használat: a csuklós acél váz és a központi vezetési pozíció teszi a parkot nagyon rugalmas és nagyon kellemes vezetésre alkalmassá. Az alváz csuklója egyenlő távolságra van az első és a hátsó kerék tengelyétől. Ennek a kormányzási módnak köszönhetően a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek pályáját, anélkül, hogy a traktor hátulján eltolódnának.

Ez a traktor sokkal több, mint egy fűnyíró: az elülső vágóasztal mellett egy sor kiegészítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egész éves kihasználtságot. A gyepápolási eszközök (gyepszellőztető, műtrágyaszóró) mellett, a forgókefés seprőtől a tolólap és hómaró is rendelkezésre áll a közlekedő utak karbantartásához.

A STIGA PARK forradalmasítja a zöld területek gondozását!

Stiga park
Stiga kerti kisgépek

Felhasználói országok: Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Izland, Nagy-Britannia, Írország, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország, Svájc, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Oroszország, Izrael, Törökország, Lettország, Litvánia, Szlovénia, Észtország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika